Actualitate

HOROSCOP 27 septembrie. O zi mare în dragoste pentru vărsători. Balanțele pot întâmpina probleme pe acest plan

Pe vărsători îi așteaptă o zi plină de oportunități în dragoste. Balanțele trebuie să fie atente la temperament.

 


Horoscop 27 septembrie 2020. O zi plină de provocări pentru unele zodii pe plan financiar și social, dar cu emoții și reușite în dragoste pentru altele.


 

Berbec

Berbecii trebuie să aibă grijă. Ultima zi de weekend nu este una tocmai prielnică pentru ei. Astfel, aceștia trebuie să stea departe de discuțiile contradictorii pentru că ar putea să fie mai irascibili din cauza stresului și oboselii adunate până acum. Certurile ar fi ultimele lucruri de care ar mai avea nevoie.


Taur

Taurii nu se trezesc cu prea mult chef în dimineața zilei de duminică. Ei au nevoie să fie împinși de la spate pentru a se mobiliza și a-și realiza toate obiectivele propuse. Realizarea unei rutine poate să fie lucrul potrivit pentru tauri, ajutându-i să își organizeze mai eficient timpul și modul de viață.

Gemeni

Nici pentru gemeni ziua de 27 septembrie nu este una tocmai veselă. Programul poate să le fie foarte ușor încurcat, din cauza unor acțiuni ale oamenilor din jur. Acestea pot ușor să îi demoralizeze pe nativii din zodia gemeni sau chiar să îi facă să renunțe la tot ce și-au propus, lucru care nu este indicat.


Rac

Racii vor avea o zi de minune pe plan sentimental! Aceștia au câțiva admiratori care așteaptă cu nerăbdare să își expună sentimentele și să le satisfacă toate nevoile, chiar dacă nativii din această zodie vor încerca să împiedice orice șansă de a-și dezvolta o relație romantică, în prezent. Totuși, racii sunt maieștrii în ale cuvintelor, așa că intențiile sale ar putea să fie interpretate greșit, iar cealaltă persoană să își facă speranțe.  

Leu

Pentru lei nu este o zi perfectă. O persoană la care ține foarte mult ar putea trece prin schimbări majore care, spre bine sau rău, dar să nu știe cum să le gestioneze. De aceea este foarte important ca nativul din zodia leu să îi fie aproape. Acesta joacă un rol important în direcționarea persoanei de lângă tine spre un drum bun. Altfel, ar putea să o piardă!


Fecioară

Nativii din zodia fecioară se bucură nespus de mult de numeroase satisfacții pe plan profesional, după mult efort și implicare. Chiar dacă se simt mai obosiți și poate chiar sătuli după munca pe care au depus-o, știu că vor fi răscumpărați. Cu încă puțină răbdare vor obține ce și-au propus!

Balanță

Balențele trebuie să fie mai grijuli în ziua de dumincă. Temperamentul lor ar putea să afecteze persoana iubită, care va folosi reproșuri nejustificate pentru a se apăra, fiind că se simte atacată. Balanțele ar trebui să fie mai atente la ce spun și să își păstreze calmul pentru a evita cearta pentru a ține situația sub control.


Scorpion

Nu a fost cea mai bună săptămână a scorpionului. Se simte neputincios la locul de muncă și dorește să recâștige controlul pe care îl deținea în trecut. Nativul din aceasă zodie va reuși să facă acest lucru deoarece poziția de lider îl definește. Doar el are puterea de a duce toate proiectele într-un punct victorios, așadar trebuie să se organizeze în acestă zi, iar luni să fie pregătit pentru a-și propune toate ideiile.

Săgetător

În această zi săgetătorul e pus pe plimbări. Dorește să se adune, iar acest lucru îl poate face într-o vizită scurtă undeva la munte, locul care îl energizază cel mai bine. El are nevoie de acest răsfăț cel mai mult după ce a lucrat la toate acele proiecte importante pentru cariera sa. Este momentul să se deconecteze puțin de toată aglomerația de la oraș!

Capricorn

Pentru capricorni ziua nu începe deloc bine, fiind de la început iritați. Duminica aceasta nu este ziua lor, și-au pierdut răbdarea și încearcă să evite cât mai mult să ofere explicații pentru comportamentul lor. Acest lucru se trage de la situația financiară care este una mai rea, dar dacă încearcă să își ia puțin mintea de la bani, ar putea să reușească să își echilibreze emoțiile și ziua să decurgă mai bine. Totul depinde de perspectiva din care vor să privească lucrurile.

Vărsător

Ziua vărsătorilor poate să fie una bună sau rea pe plan sentimental, dar contează mult cum abordează situația actuală cu persoana iubită. Sunt șanse mari în dragoste pentru aceștia dacă aleg să fie cât mai deschiși și să discute probleme care apar. Totul se poate rezolva prin comunicare pentru ei în această zi, dar dacă reacțiile sale nu sunt tocmai pozitive, riscă să facă atmosfera mai tensionată.

Pești

Pentru pești ziua merge precum au plănuit-o. Lor le-a fost pregătită o zi pe cinste, plină de distracții sau chiar o călătorie mult așteptată. Totuși, contează mult să nu se lase influențați de cei din jur care ar putea să îi strice buna dispoziție. Cât timp peștii vor fi prudenți în acest aspect, nu are ce să meargă greșit.

CITEȘTE ȘI

Cuplurile de aur 2020. Zodiile care sunt mai puternice împreună

 

Cele mai norocoase zodii pe plan financiar în 2021

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter