Actualitate

Trotinetiștii la mâna opiniei publice! Clujenii sunt invitați să-și spună părerea.

Clujenii sunt invitați la o dezbatere publică prin care își pot exprima opiniile cu privire la situația trotinetelor electrice din oraș, care au creat multe discuții încă de la apariție.

Trotinetiștii la mână clujenilor! Oamenii sunt invitați să-și exprime opiniile Trotinetiștii la mână clujenilor! Oamenii sunt invitați să-și exprime opiniile

 

 


Primăria Municipiului Cluj-Napoca îi invită pe clujeni să participe la o dezbatere publică referitoare la situația trotinetelor electrice care au împânzit Clujul și care au creat multe probleme oamenilor, încă de la apariție.

 


Astfel, dezbaterea va viza condițiile de utilizare a trotinetelor electrice închiriate prin intermediul unei platforme online, pe domeniul public al municipiului.

Noi reguli

Primăria a elaborat un regulament în concordanță cu dispozițiile stabilite de către autoritățile publice ale altor orașe europene, unde funcționează astfel de trotinete.


Clujenii sunt invitați până la data de 21 septembrie să trimită sesizări, observații și puncte de vedere pe email sau să le înregistreze la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetățeni și la orice primărie din cartier.

CITEȘTE ȘI:


Boc, dur cu trotinetele: „Nu încurajez acest tip de transport până nu se reglementează legal!”

 

După Bolt, încă o firmă lansează la Cluj un serviciu de închiriere a trotinetelor electrice

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter