Actualitate

HOROSCOP 3 septembrie 2020. Fecioarele sunt bântuite de trecut, Gemenii dezamăgiți. Ce se întâmplă cu Taurii?

Horoscop 3 septembrie 2020. O zi cu multe surprize pentru nativi. Berbecii au parte de noi provocări.

HOROSCOP 3 septembrie 2020. Fecioarele sunt bântuite de trecut, Gemenii dezamăgiți. Ce se întâmplă cu Taurii? HOROSCOP 3 septembrie 2020. Fecioarele sunt bântuite de trecut, Gemenii dezamăgiți. Ce se întâmplă cu Taurii?

 

 


Horoscop 3 septembrie 2020. Ce au pregătit astrele pentru nativi? Taurii trebuie să-și trăiască prezentul.

 


Berbec

Ți se ivește un nou proiect, dar tu tratezi greșit lucrurile din 2 motive: fie îl consideri o nimic toată și nu îi acorzi suficientă atenție, cramponându-te la primul obstacol, fie te ambalezi din nimicuri care ți se par mai grave decât sunt de fapt. Încearcă să apreciezi mai corect dimensiunea provocărilor din viața ta, astfel încât să nu ai tendința de a deforma realitatea, privind-o dintr-un unghi greșit. Ce e simplu, agravezi, ce e complicat, tratezi cu ignoranță și de aici se ivesc cele mai mari probleme ale tale. Calculează-ți atent forțele înainte de a te implica într-o nouă direcție de mers!


Taur

Trebuie să te concentrezi mai mult pe prezent, nu pe ce a fost, nu pe ce ai lăsat în urmă și mai ales de unde ai pornit. Gândește-te la ceea ce faci în momentul de față. Dacă te refugiezi în trecut, în amintiri și doruri, pierzi clipele frumoase care se petrec acum chiar sub ochii tăi. Încearcă să te detașezi de ce te ține în spate, chiar dacă au fost evenimente marcante din viața ta. Te implici într-un proiect care necesită să te concentrezi pe sarcinile tale actuale, deci nu ai timp să-ți pierzi vremea cu trecutul. Prezentul cere toată atenția ta.


Horoscop 3 septembrie 2020. Gemeni

Cu toate că la început te-ai putut baza pe ajutorul unui prieten, acesta se retrage brusc și pleacă. Gândește-te că poate rolul său în viața ta s-a încheiat, poate nu mai are ce oferi și este un lucru bun că pleacă acum. Obișnuiește-te cu ideea că nu vei mai avea la cine să apelezi de acum înainte și trebuie să te descurci singur. Fie că ai ajuns la finalul unui proiect de echipă, un contract de colaborare sau poate chiar separarea de un prieten sau un membru al familiei care a reprezentat un rol important în viața ta, acum fiecare trebuie să o luați pe căi separate.

Rac


Furtuna de trăiri și gânduri din interiorul tău te determină să ai un comportament ciudat. Din cauza stresului ești mai tăcut, mai pasiv, mai retras și nu faci nimic în încercarea de a nu strica ceva. Mulți vor interpreta atitudinea ta și vor crede că ești slab sau laș. Dacă tu crezi că e mai înțelept să stai retras pe margine, fără să intervii, mai bine procedezi așa, decât să spui lucruri care ar putea crea tensiuni sau să faci ceva nelalocul lui.

Leu

Ești privit cu respect astăzi, din cauza experienței dobândite în ultimul timp. Înțelepciunea adunată te pune în poziția în care poți oferi sfaturi altora, iar ei chiar să ți le ceară. Și tu ai învățat de la alții în trecut, iar acum a venit timpul să transmiți mai departe cunoștințele. Îți face plăcere să vezi mulțimea de ochi care te privesc admirativ și cu urechile ațintite spre tine, gata să audă tot ce ai de împărtășit. Nici ție nu-ți vine să crezi că lumea tace și te ascultă pe tine vorbind sau că unii chiar iau notițe din ceea ce le spui, semn că mesajul transmis de tine reprezintă o informație importantă pentru ei.

Horoscop 3 septembrie 2020. Fecioară

Lasă în urmă amintirile care nu-ți oferă nimic altceva decât sentimente neplăcute. A venit timpul să treci peste perioada ta de suferință, să închizi acel capitol și să te bucuri de prezentul în care, acele evenimente din trecut, nu au nici o influență asupra ta. Trebuie să-ți accepți trecutul cu detașare și maturitate. Se vede cu ochiul liber să târăști după tine un regret sau o durere pentru că deși timpul a trecut, tu nu ai fost capabil să ierți. Folosește ziua de azi pentru a te rupe de trecut și pentru a da dovadă de iertare. Vechile suferințe nu fac nimic altceva decât să te țină captiv în trecut.

Balanță

Încetează să mai ți cont de toate suspiciunile și îndoielile celor din jur cu privire la planurile tale. Dacă este ceea ce vrei tu cu adevărat, ar trebui să faci fără a mai asculta de cei din jurul tău. Așa că nu te lăsa oprit de nimeni și mergi pe drumul ales de tine. Oamenii vor avea mereu părerile împărțite și nimeni nu va înțelege niciodată mai bine decât tine ceea ce-ți dorești tu cu adevărat. Arată-le ce poți face celor care se îndoiesc de capacitățile tale. După ce vei avea succes, nu-ți va mai spune nimeni că ești slab și nu se vor mai îndoi de tine vreodată.

Scorpion

Ca să faci cea mai bună alegere în situația în care te afli, cel mai bine ar fi să stai și să iei la puricat fiecare detaliu, fără grabă. Doar așa poți sta liniștit că ai ales înțelept. Analizează la rece, ignoră persoanele care te obligă să te grăbești în luarea unei decizii și fă tot posibilul să întorci problema pe toate părțile înainte de a extrage o concluzie sau de a da un răspuns. E nevoie de timp, deoarece există posibilitatea apariției de noi idei, informații sau soluții care se pot dovedi a fi mai bune decât cele venite din primul impuls.

Săgetător

Deși profesia cere prea mult de la tine, tu ești prea ambițios să lași totul baltă din cauza oboselii și te încăpățânezi să faci eforturi suplimentare, să tragi tare și să atingi un nivel superior al proiectelor la care muncești cu atât de multă seriozitate. Șefii te urmăresc atent și pentru că e reputația ta în jos, nu e momentul să o lași mai moale. Chiar dacă mai e cale lungă până să ajungi la linia de finish, nu trebuie să renunți, ci să-ți împarți mai eficient energia, astfel încât să te asiguri că poți duce la bun-sfârșit toate proiectele începute. Ai totuși grijă, deoarece dacă vor vedea că poți duce atât de mult în spate, atât șefii, cât și clienții vor cere din ce în ce mai mult de la tine și vei ajunge într-un punct în care nu vei mai putea.

Horoscop 3 septembrie 2020. Capricorn

O situația în care te afli are și o parte bună și una rea. Deci ziua nu poate fi determinată de noroc sau ghinion, ci mai degrabă de ambele. Fie un eveniment trist conține și o notă de optimism, fie o mare reușită vine cu un preț scump de plătit. E o zi în care ai ocazia să experimentezi două sentimente antonimice. Semn că tot ce începe rău se poate transforma în ceva bun, pe nepusă masă, dar și reciproca este valabilă: ceea ce te face acum să zâmbești, te poate face mai târziu să plângi. Întreaga situație trebuie tratată cu moderație!

Vărsător

Elanul tău e oprit de frică, slăbiciunea sufletului și faptul că nu te simți cu adevărat pregătit pentru acel lucru. Trebuie să te convingi că ești de fapt pregătit, pentru că deja am învățat să faci față situaților neprevăzute. Frica de necunoscut va fi mereu prezentă, fie că-ți place sau nu. Ca să te ajuți să lupți împotriva temerilor tale, gândește-te la o situația similară care s-a încheiat cu bine. Astfel, vei reuși să te ambiționezi. Ai toate resursele necesare unei victorii de toată frumusețea, ar fi păcat să te lași ținut în loc de temeri inutile. Înarmează-te cu energie pozitivă și nu mai asculta de temerile inimii, măcar pentru o zi. Vei vedea cât de bine te vei simți.

Pești

Ai un sentiment că în spatele aparențelor, ceva e putred la mijloc, iar acest lucru te determină să amâni marile decizii până te informezi mai bine cu privire la suspiciunile tale. Există posibilitatea să dai peste o informație ce-ți va da peste cap tot ce ai știut până acum, de aceea este mai indicat să ceri informații din mai multe surse. Ca să fii cu adevărat pregătit pentru ce va veni, asigură-te de asemenea, că ai un plan de rezervă în cazul în care apare o neprevăzută. Dacă te grăbești să iei o decizie, te vei trezi ulterior realizând că exista o altă variantă mai bună, așa că de ce să te grăbești?

CITEȘTE ȘI:

Bacalaureat 2020. Rezultate după sesiunea de toamnă

 

VIDEO. Cum sunt spălate mașinile Poliției la Cluj?

 


 

abonare newsletter