Actualitate

Parking modern finalizat în Cluj-Napoca, în Mănăștur, cel mai aglomerat cartier al orașului

Primul parking semi-îngropat din România a fost finalizat în Cluj-Napoca, în cartierul Mănăștur. Parking-ul are terasă verde, teren de sport și un spațiu de joacă.

 

 


Clujenii se pot bucura de o nouă parcare modernă, în cartierul Mănăștur, Parkingul Mogoșoaia 9 are 294 de locuri de parcare. Din numărul total de parcări, două sunt destinate persoanelor cu dizabilități, iar 9 sunt pentru mașinile electrice. Pentru cele 9 parcări, cinci dintre ele sunt dotate cu echipament și patru sunt fără echipament. Nici motocicliștii nu sunt dați la o parte, parcarea dispunând de 23 de locuri pentru motociclete/mopedelor. În paracarea semi-îngropată sunt și 46 de locuri pentru biciclete.

„Pornind de la solicitările oamenilor, noul parking asigură în subteran autoturismele, dar scoate la suprafață natura și spațiile de recreere pentru clujeni”, afirmă Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.


 

Detalii Tehnice ale proiectului :
Regim de înălțime = 2S+P, parțial 2S+P+E
Suprafață teren = 3.910 mp
Suprafață construită = 3.046,31 mp
Suprafață desfășurată totală = 9.854,70 mp


Până în prezent este cel de-al optulea parking finalizat de către Primăria Cluj-Napoca, iar până la sfârșitul anului vor mai fi încă două parkinguri moderne.

 


CITEȘTE ȘI:

GOTO Parking nu renunță la parcarea de la Aeroport. A atacat decizia CJ de a ceda Aeroportului administrarea parcării

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter