Actualitate

Criminalul din Gheorgheni și-a recunoscut fapta. Care susține că a fost motivul crimei?

Muhamed Iman Mustafa, suspectat că şi-a înjunghiat fosta iubită, în faţa blocului unde aceasta locuia, a recunoscut fapta în faţa poliţiştilor.

 

 


Muhamed Iman Mustafa (28 de ani) a fost adus de poliţişti, luni seara, la Cluj-Napoca. După ce a înjunghiat-o, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orelor 3 dimineaţa, pe fosta sa iubită, s-a suit în maşină şi a plecat la casa părintească din satul Poeni, comuna Udeşti, judeţul Suceava.   

 


Tânărul a recunoscut că şi-a ucis fosta iubită, pe Ioana Valentina Catargiu (30 de ani), angajată ca asistentă medicală la Cluj-Napoca. Surse din poliţie au precizat pentru „Adevărul” că este vorba despre o crimă pasională, tânărul fiind extrem de gelos şi refuzând să acceptă că Ioana s-a despărţit de el. Mai mult, tânăra asistentă şi-ar fi găsit un alt iubit.

Crima a fost premeditată

Crima pe care ar fi comis-o Muhamed Iman Mustafa a fost premeditată, susţin aceleaşi surse, întrucât în telefonul femeii au fost găsite mai multe mesaje în care acesta o ameninţa cu moartea.


Muhamed Iman Mustafa este un tânăr cu mamă suceveancă şi tată arab. Ioana Valentina Catargiu avea 30 de ani şi era din comuna Stulpicani a judeţului Suceava. În urmă cu câţiva ani, l-a întâlnit pe Mohamed Iman Mustafa din comuna Udeşti (Suceava). Cei doi iubiţi s-au mutat la Cluj, unde Ioana se angajase ca asistentă medicală. Din cauza certurilor şi a agresivităţii bărbatului, tânăra a pus capăt relaţiei.

 


CITEȘTE ȘI

Criminalul asistentei din Gheorgheni a mai avut probleme cu legea: şi-a bătut o fostă iubită

Ultimele Stiri
abonare newsletter