Actualitate

VIDEO. Parkingul Primăverii 20 și spațiul de joacă din apropiere au fost finalizate

Lucrările au fost finalizate, atât la Parkingul Primăverii 20, cât și la parcul din imediata vecinătate.

Parkingul Primăverii 20 și spațiul de joacă din apropiere au fost finalizate Parkingul Primăverii 20 și spațiul de joacă din apropiere au fost finalizate

 

 


Primarul Emil Boc, viceprimarul Dan Tarcea și city-managerul Clujului, Gheorghe Șurubaru, au vizitat ieri parkingul de pe strada Primăverii numărul 20. Lucrările, atât la parcare, cât și la parcul de joacă din vecinătate, au fost finalizate.

 


„Parkingul Primăverii 20 este finalizat. Până în acest moment au fost finalizate în Cluj-Napoca șapte parkinguri în cartiere. Vor mai fi, până la sfârșitul anului, finalizate încă trei: Primăverii 8, Mogoșoaia și Hașdeu și în cele 10 parkinguri vom avea în total un număr de 2.268 de locuri de parcare în cartierele orașului. Acest parking are 376 de locuri, are locuir pentru biciclete, are locuri pentru persoanele cu dizabilități, priză pentru mașini electrice, are toate dotăril e și facilitățile unui parking și, mai mult decât atât, am reușit împreună cu colegii mei să amenajăm și acest părculeț din preajma parkingului, astfel încât oamenii să se simtă bine, să aibă un confort aici, acasă, în Mănăștur”, a declarat Emil Boc.


Parkingul Primăverii 20 dispune de toate dotările și facilitățile unui parking modern. Sunt în curs de finalizare alte 3 parkinguri: Mogoșoaia (294 locuri), Primăverii 8 (266 locuri), Hașdeu (316 locuri).

Datele tehnice ale acestui proiect:


- 376 locuri de parcare din care: 16 pentru persoanele cu dizabilități, 6 pentru mașini electrice (2 cu echipament și 4 fără echipament), 4 pentru motociclete/mopede și încă 32 locuri pentru biciclete.

- clădirea are un regim de înălțime de 2S+P+4E/5E/6E parțial


- suprafață construită: 1532,32 mp

- suprafață construită desfășurată: 13.196,80 mp.

Parcul din vecinătatea parkingului:

- suprafață de aproximativ 4.000 mp

- gazon rulat 2.424 mp

- 55 arbori cu balot plantați

- 490 mp dale din granule de cauciuc

- amenajare loc de joacă, loc de fitness

 

CITEȘTE ȘI

August, luna inaugurărilor la Cluj-Napoca. Ce investiții vor fi finalizate în perioada următoare?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter