Actualitate

Medicii şi pacienţii clujeni s-au întâlnit la Cluj-Napoca

<p><img src="documente/stories/10_octombrie/31_ziua/04 public intalnirile safrina opera plaza _sc_002.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Aproximativ 150 de clujeni au fost interesaţi de Întâlnirile SaFrIna, eveniment de informare pe teme medicale şi de frumuseţe.</p>

 

Evenimentul a avut loc sâmbătă la Cluj-Napoca


Specialişti din domeniul medical le-au vorbit celor din public despre prevenţia cancerului la sân, a bolilor cardiovasculare, dar şi despre frecvenţa osteoporozei în rândul femeilor. De asemenea, reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate Cluj au răspuns întrebărilor celor din public referitoare la drepturile asiguraţilor. Un element specific al acestor întâlniri este interactivitatea, cei din public fiind îndemnaţi să adreseze întrebări lectorilor. Cei care nu mai au timp să pună întrebările în timpul evenimentului le pot scrie pe un bileţel, iar răspunsul este trimis prin e-mail sau scrisoare. Printre cei care au susţinut prezentări se numără Dorina Duma, directorul Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Cluj, doctorul Mihail Florea, şeful secţiei de Cardiologie a Spitalului Militar Cluj şi Raluca Arbore din partea Asociaţiei „Farmacişti Fără Frontiere”.

Maria Szerac, CEO al companiei Houston NPA, organizatorul evenimentului, a declarat că anul viitor clujenii vor avea patru ediţii ale Întâlnirilor SaFrIna. Publicul a primit cadouri diverse de la partenerii evenimentului şi a participat la o tombolă cu premii.

abonare newsletter