Actualitate

Gest inedit al unor copii din Cluj: oferă limonadă pentru a ajuta un prieten cu cancer

Câțiva copii din Cluj au amenajat un stand cu limonadă, pe care o oferă gratis trecătorilor, îndemnându-i să doneze bani pentru un prieten bolnav de cancer.

Gest inedit al unor copii din Cluj: vând limonadă pentru a ajuta un prieten cu cancer Gest inedit al unor copii din Cluj: vând limonadă pentru a ajuta un prieten cu cancer

 

 


Copiii au fost surprinși pe Calea Florești din cartierul clujean Mănăștur. Un trecător i-a fotografiat și postat imaginile pe rețelele de socializare, făcându-le cunoscută cauza.

 


Potrivit clujencei care a postat imaginile, cei trei micuți și-au strâns forțele și s-au mobilizat pentru a ajuta un alt copil din vecinătate, care luptă cu cancarul. Ei oferă limonadă trecătorilor și îi îndeamnă să doneze pentru prietenul lor care trece printr-o perioadă grea din viață. 

„Acești copilași și-au adunat forțele să ajute un prieten la nevoie, vecin cu ei, care se lupta cu o boală cruntă - cancerul. Nu refuzați paharul cu limonadă! Donați cât puteți. Felicitări micuților! P.S. Limonada e super gustoasă”, a scris o clujeancă pe pagina sa de Facebook.


 

CITEȘTE ȘI


Fanii CFR-ului, uniți pentru o cauză nobilă. Csilla, o tânără suporteră, are nevoie de sprijin în aceste vremuri tulburi!

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter