Actualitate

Polițist clujean, erou în timpul liber. A prins un spărgător de mașini

Un polițist clujean a depistat și imobilizat un tânăr, bănuit că a spart o mașină și a furat din aceasta.

Polițist clujean, erou în timpul liber. A prins un spărgător de mașini Polițist clujean, erou în timpul liber. A prins un spărgător de mașini

 

 


Duminică, 16 august, în jurul orei 14.00, un polițist din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție, aflat în timpul liber, a depistat și imobilizat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Aiud, bănuit că a furat dintr-un autoturism. Ulterior, tânărul a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore.

 


În cursul aceleiași zile, în jurul orei 13.30, polițiștii Secției 2 Poliție au fost sesizați de către proprietarul unei mașini parcate în zona străzii Calea Dorobanților, cu privire la faptul că din interiorul acesteia, prin spargerea unui geam, i-au fost furate bunurile, respectiv un telefon mobil și un aparat scanner.

În urma investigațiilor derulate, polițiștii au identificat un tânăr, bănuit de săvârșirea faptei, iar în jurul orei 14.00, un polițist din cadrul secției de poliție, aflat în timpul liber, l-a depistat și imobilizat pe acesta până la sosirea colegilor aflați în serviciu.


Cercetările sunt desfășurate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

 


CITEȘTE ȘI

 


Bilanț după hramul Mănăstirii Nicula: 7.000 de participanți, 33 de persoane asistate medical și zeci de amenzi

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter