Actualitate

Rușinos! Coșuri de gunoi pline și mizerie de nedescris în parcarea Aeroportului Cluj. Poziția firmei GOTO Parking

Gunoiul de pe afară din coșurile amplasate în parcarea Aeroportului Cluj, creând un peisaj dezolant pentru călătorii care aterizează aici.

 

 


Imaginile au fost surprinse duminică după-masa, înfățișând un coș de gunoi amplasat în apropierea principalei intrări în parcare. În fotografii se pot vedea sticle și diverse ambalaje, aruncate pe capacul coșului și chiar pe jos, după ce acesta s-a umplut și nu a fost golit la timp. 

 


Cum a reacționat GOTO Parking

Referitor la imaginile apărute în spațiul public, reprezentanții firmei care administrează parcarea Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, GOTO Parking, a transmis următoarele:

- Neregula semnalată în videoclip a fost remediată de personalul de serviciu puțin după ora 19.00


- Duminică, au fost 33 de plecări și sosiri pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj. Coșul din videoclip se află în fața singurului terminal pentru plecări care este deschis, deși numărul zborurilor a fost destul de mare. 

- Personalul de la curățenie circulă permanent în parcare, dar sunt momente în care apar gunoaie mai multe în anumite zone, în funcție de fluxurile de pasageri ai aeroportului. Dar, pentru a respecta măsurile de securitate sanitară, curățenia nu se face printre oameni, ci numai după ce aceștia intră în terminal.


- Cei care au aruncat aceste gunoaie sunt persoane care au constatat că nu mai este loc în coș, dar au depozitat deșeurile lângă acesta pentru a face ridicarea lor mai ușoară, ceea ce s-a și întâmplat imediat ce zona a fost eliberată.

 


CITEȘTE ȘI

GOTO Parking nu renunță la parcarea de la Aeroport. A atacat decizia CJ de a ceda Aeroportului administrarea parcării

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter