Actualitate

Sfânta Maria: Urări și felicitări pe care le poți transmite persoanelor care își serbează onomastica în 15 august

Adormirea Maicii Domnului. Mesaje de Sfânta Maria 2020: urări și felicitări de ziua numelui, pentru cei dragi care își sărbătoresc ziua onomastică. Cele mai inspirate mesaje și urări de Sânta Maria. Peste 2,2 milioane de români își serbează ziua numelui.

Sfânta Maria: Urări și felicitări pe care le poți transmite persoanelor care își serbează onomastica în 15 august Sfânta Maria: Urări și felicitări pe care le poți transmite persoanelor care își serbează onomastica în 15 august


 

În România, cele mai multe persoane care ăși sărbătoresc ziua onomastică în 15 august sunt femei (1.8 milioane). Deși ziua de 15 august este cea în care este comemorată adormirea Fecioarei Maria, românii o serbează și le trimit celor din familie și apropiaților mesaje și urări de Sfânta Maria.


Mesaje Sfânta Maria. Iată care sunt cele mai inspirate mesaje și felicitări de Sfânta Maria:

-În această zi specială îți transmit cele mai sincere urări. Să ai o viață plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porți, să te ocrotească mereu. La mulți ani de ziua numelui tău!


-Fie că Sf. Fecioara Maria, al cărei nume îl porți, să te ocrotească, să-ți călăuzească pașii și să-ți lumineze calea!

-De Sfânta Maria, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare. La mulți ani!


-Astăzi e ziua ta, o zi frumoasă pentru tine. La mulți ani, Maria!

-Fie că Sfânta Fecioară Maria, al cărei nume îl porți, să te ocrotească, să-ți  călăuzească pașii și să-ți lumineze calea!


-Fie ca lumina Sfintei Marii să ne ține mereu aprinsă calea dragostei! Te iubesc, femeie simplă cu nume sfânt!

-Cu ocazia zile de Sfânta Maria, își doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!


-Mă bucur că exiști în viața mea și mă bucur să Fecioara Maria, la cărui nume îl porți, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de prietenia ta sinceră și necondiționată.

Adormirea Maicii Domnului: Mesaje pentru persoanele dragi

-Îngerii să-ți călăuzească pașii. La mulți ani, Maria! Fie ca Fecioara Maria să-ți lumineze drumul în viață!

-Prietena mea, Maria, sper să rămâi mereu un spirit tânăr și plin de viață, să fim mereu împreună și să nu uităm niciodată de frumoasa prietenie dintre noi! La mulți ani!
-Este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu, să ți se pare ușor. Este ziua numelui tău. La mulți ani, Maria!

-Fie ca toate întâmplările frumoase și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Maria cât mai frumoasă!

-De Sfântă Maria, zi sfântă, să se răstrângă asupra ta toată bunătatea și dragostea izvorâte dintr-o inimă mare. La mulți ani!

-Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingaș ca tine. Își doresc numai bine și ai parte de toată fericirea din lume!

-Fie ca Sfânta Maria să decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!

-Pentru că ești o persoană atât de bună, de drăguță și de loială, îmi doresc ca Fecioara Maria să aibă grijă de tine, să îți călăuzească pașii și să îți lumineze calea în viață.

Citește și:

Sfânta Maria 2020: Tradiții și Superstiții cu ocazia Adormirii Maicii Domnului

 

Anunț de ultimă oră: Pelerinaj cu restricții la Mănăstirea Nicula. Credincioșii nu vor avea voie să se apropie de icoana făcătoare de minuni

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter