Actualitate

Accident în Bonțida! O tânără a fost rănită. FOTO

Două mașini s-au ciocnit pe DN1C E576 la marginea localității Bonțida.

 

 


UPDATE:

„O conducatoare auto în vârstă de 20 de ani, din comuna Bonțida, care se deplasa pe un drum secundar, pe fondul neacordării priorității de trecere, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe DN1C E576, din direcția Gherla-Cluj-Napoca, de un bărbat în vârstă de 55 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. În urma impactului, conducătoarea auto a fost transportată la o unitate medicala pentru îngrijiri de specialitate. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.”, a transmis IPJ Cluj.


Conform primelor informații de la fața locului se pare că accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate de către unul dintre cei doi șoferi. O tânără de 20 de ani a fost rănită în zona capului, fiind transportată la spital.

 


„La accidentul de la Bonțida s-a acționat pentru descarcerarea unei tinere de circaa 20 de ani, dintr-un autoturism avariat. Aceasta prezenta multiple traumatisme și episoade de pierdere a cunoștinței. Tânăra a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate. A mai fost consultat un bărbat, la locul accidentului, de către echipajele medicale, fără a fi transportat la spital.
Pompieri au acționat pentru stabilizarea autoturismului, pentru a asigura accesul către victima încarcerată și pentru a o extrage fără agravarea leziunilor suferite. De asemenea, au sprijinit acordarea primului ajutor medical persoanelor rănite în accident”, a transmis ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter