Actualitate

FOTO. Uite cât de civilizați sunt în realitate clujenii! Au distrus un parc și l-au îngropat în gunoaie!

Un loc de joacă pentru copii a fost distrus de persoane lipsite de orice urmă de civilizație.

Un parc din cartierul Gheorgheni, pe strada Lăcrămioarelor, a fost efectiv distrus și îngropat în gunoaie de mai mulți adolescenți, care se strâng seară de seară pentru a asculta muzică și a consuma alcool.

O clujeancă a semnalat pe contul de facebook situația petrecută în noaptea de joi spre vineri, când parcul de pe strada Lăcrămioarelor a fost efectiv vandalizat de mai multe persoane rău intenționate.


Chiar dacă Primăria Cluj-Napoca face eforturi colosale pentru dezvoltarea parcurilor în oraș, unii dintre locuitorii Clujului dau cu piciorul, la propriu, eforturilor administrației locale.

„Tare m-am întristat de dimineață. Am ieșit în parcul de lângă blocul nostru, acum, la 8 dimineața, că la ora asta e gol-goluț. Nu, nu era gol. Era plin, plin, plin de gunoaie aruncate în toate direcțiile. Pungi, sticle, doze, bucăți de mâncare, ambalaje de tot felul, bucăți de plastic, chiștoace de țigări cât cuprinde. Plus coșuri de gunoi rupte și aruncate cât colo pe jos. De multe ori am văzut în acest parc angajații firmei de curățenie, știu sigur că pe aici se trece constant și se curăță. Și ei chiar adună temeinic tot ce găsesc”, a fost o parte a mesajului scris pe rețelele de socializare în urma dezastrului creat.
Sursa foto: Corina Brândușan


CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Ruşinea Clujului! Un puştan ameţit de alcool şi-a făcut nevoile în lacul Chios


RUȘINOS! Barajul plutitor din Grigorescu abia mai face față MORMANELOR DE GUNOAIE

Ultimele Stiri
abonare newsletter