Actualitate

Ungureanu cere testarea angaților din Primăria Cluj-Napoca:„Șeful DSP Cluj, un dinozaur complice la toată mizeria și corupția din sistemul sanitar din Cluj-Napoca”

Emanuel Ungureanu a cerut testarea angajaților din Primăria Cluj-Napoca după ce o angajată a fost depistată pozitiv la coronavirus.

Emanuel Ungureanu a cerut testarea angajaților primăriei Cluj-Napoca Emanuel Ungureanu a cerut testarea angajaților primăriei Cluj-Napoca

Deputatul USR Cluj este nemulțumit de modul în care a ales primăria Cluj-Napoca să trateze infecția cu coronavirus a unei angajate și a transmis un mesaj ferm pe internet. Ungureanu îl acuză pe Mihai Moisescu, șeful DSP Cluj, că încearcă să ascundă situația îmbolnăvirilor și apelează la practici comuniste pentru a masca faptul că Dan Tarcea și Mircea Abdrudean au participat și s-au îmbolnăvit de coronavirus la petrecerea organizată de Rareș Bogdan.

„După ce s-a infectat prefectul Clujului, viceprimarul Clujului și familiile lor, nu s-a comunicat public unde s-au infectat aceștia, în condițiile în care Clujul a fost oferit ca model de disciplină!? Au participat la petrecerea lui Rareș Bogdan? De ce nu răspunde nimeni la întrebări legitime?Mi-au scris mulți funcționari din primărie care sunt foarte speriați și cer cu disperare testarea, cine răspunde pentru sănătatea lor? Am trimis ACUM această solicitare șefului DSP Cluj, un dinozaur complice la toată mizeria și corupția din sistemul sanitar din Cluj-Napoca! L-am avertizat oficial pe Moisescu că riscă să răspundă penal dacă nu își face treaba și face jocuri politice meschine! Viața are prioritate! Testați toți angajații primăriei Cluj-Napoca domnule Boc, nu vă jucați cu viețile oamenilor, în timp ce transmiteți public plin de ipocrizie mesaje de respectare a regulilor pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus!”, a scris Ungureanu pe contul personal de facebook.


 

abonare newsletter