Actualitate

O elevă silitoare cu cerințe speciale are nevoie de mare ajutor! Cum o poți sprijini?

Cristina Grigore, fosta profesoară care a înființat PEDITEL, sistemul prin care părinții au acces la sfaturi medicale pediatrice prin telefon, vine cu o mare rugăminte.

O elevă silitoare cu cerințe speciale are nevoie de mare ajutor! Cum o poți sprijini? O elevă silitoare cu cerințe speciale are nevoie de mare ajutor! Cum o poți sprijini?

„Vreau să ajutăm împreună o fetiță cu CES (cerinţe educaţionale speciale – n.r.), familie monoparentală, crescută doar de tată, care lucrează, dar are un venit mic. Fetița este în clasa a II-a, are 9 ani și, cu pandemia asta, are nevoie de rechizite, hăinuțe, jocuri educative, las o lista mai jos. Este un copil tare bun și silitor, dar are nevoie de suport, mai ales în perioada vacanței, pentru a nu pierde achizițiile făcute”, mărturisește Cristina Grigore.

Ce puteți dona fetiței?

– hăinuțe și încălțăminte: vară, toamnă, iarnă, copil 9-10 ani, 1 păpușș (ea nu are deloc jucării);
– 5 pixuri cu gel, rezerve pentru stilou, rezerve pentru pix cu gel, gumă pentru pix cu gel;
– creioane colorate, acuarele, carioci, tempera, plastilină, hârtie glasată, hârtie creponată, un top de coli; creioane grafit, gumă, riglă, foarfecă, scotch, pensule; lipici solid și lichid, caiete dictando, caiete de matematică, caiete cu foaie velină, caiete de muzică, caiete de științe, caiete de desen; coperți de cărți și de caiete;
– joc alfabetul; joc matematic adunare, scădere, înmulțire, împărțire; joc „să învățăm ceasul”;
– tăbliță magnetică mică, puzzle, cărți de povești.


„Un telefon este stringent și o cartelă Orange (acest operator pentru că învățătoarea ei o va reîncărca, când i se termină)”, mai transmite Cristina Grigore. Mai multe detalii puteți afla AICI!

CITEȘTE ȘI:


EI, CEI DIN LINIA ÎNTÂI! Beard Brothers a donat Spitalului de Boli Infecțioase Cluj un aparat de testare COVID-19 de ultimă generație
 

abonare newsletter