Actualitate

Licitație de 6,7 milioane de lei, relansată de Consiliul Județean Cluj

A doua strigare pentru lucrări de construcții și instalații la Centrul de Resurse și Documentare privind Educația Incluzivă. Nimeni nu s-a prezentat la prima licitație.

Licitație de 6,7 milioane de lei, relansată de Consiliul Județean Cluj Licitație de 6,7 milioane de lei, relansată de Consiliul Județean Cluj

Consiliul Județean Cluj a relansat în Sistemul Electronic pentru Achiziții Publice (SEAP) licitația pentru achiziționarea lucrărilor ce vizează creșterea eficienței energetice a clădirii instituției școlare, situată pe strada București, numărul 32.

Reabilitarea termică se va face din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, valoarea estimată pentru execuția lucrărilor de construcții și instalații fiind de 6.709.972 lei fără TVA. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 30 iulie 2020, ora 15:00.


Lucrările vor contribui atât la îmbunătățirea confortului termic al grupului țintă cât și la reducerea consumurilor anuale specifice de energie primară și, implicit, la reducerea cheltuielilor cu combustibili. Termenul de execuție a lucrărilor este de 24 luni de la data emiterii ordinului de începere a acestora.

Licitația a mai fost lansată o dată în luna iunie, însă nicio firmă nu a depus ofertă.


CITEȘTE ȘI

O școală specială din Cluj va avea sediu nou. Investiție de peste 16,6 mil. lei

 

abonare newsletter