Actualitate

Formația clujeană „Luna Amară”, primul concert după Starea de Urgență

După luni de absenta, Luna Amară va susține primul concert propriu în formulă completă prin live streaming sâmbătă 11 iulie.

Formația clujeană „Luna Amară”, primul concert după Starea de Urgență Formația clujeană „Luna Amară”, primul concert după Starea de Urgență

Concertul va putea fi urmărit în întreaga lume, la ora 20.00 (ora României) și va fi găzduit de complexul de săli de repetiție Music Hub din Cluj-Napoca. 

„Și nouă ne e la fel de dor de concertele LIVE ca vouă, așa că ne-am mobilizat și vom încerca să aducem la Music Hub cât mai multe trupe - atât din Cluj, dar nu numai - și care să ajungă mai apoi în căștile sau boxele voastre prin live streaming. Prima formație care au răspuns provocării de la Music Hub este Luna Amară. (Conform indicațiilor Stării de Alertă) adună nu mai mult de 4 prieteni și ascultați împreună concertul de acasă sau din parc. Perioada prin care am trecut și încă trecem a afectat și industria muzicală; trupa are nevoie de susținerea noastră; iar voi puteți ajuta cumpărând un bilet (neobligatoriu), 20 de lei în pre-sale și 30 de lei în ziua și în timpul concertului”, au transmis membrii formației.


CITEȘTE ȘI:

Luna Amară, la 20 de ani de la înfiinţare. Una dintre cele mai apreciate trupe clujene a luat fiinţă într-o cofetărie

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter