Actualitate

Piața volantă de la Sala Sporturilor se redeschide. Care sunt măsurile pe care trebuie să le respecte clujenii?

Primăria Cluj-Napoca anunță redeschiderea pieței volante de pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”.

Piata volanta Sala Sporturilor Piata volanta Sala Sporturilor

Primăria redeschide sâmbătă, 27 iunie 2020, piața volantă de pe platoul Sălii Sporturilor "Horia Demian", de unde clujenii vor avea din nou posibilitatea să achiziţioneze legume şi fructe proaspete de sezon direct de la producători.

Piața volantă va fi deschisă între orele 7.00 şi 15.00.


Reguli în piața volantă

Pentru a limita efectele răspândirii COVID-19, se vor implementa mai multe măsuri în piața volantă. Astfel, un număr de doar 60 de clienți vor putea fi în incita pieței și doar 50 de producători își vor putea vinde produsele.

De asmenea, spațiul în care va fi organizată piața volantă va fi deliminată, cu separarea și semnalizarea circuitelor (intrare, ieșire, acces spre și dinspre grupurile sanitare). Vor fi amplasate 4 puncte cu dispensere cu dezinfectant.


Atât producătorii cât și clienții vor fi obligați să poarte mască de protecție.

Standurile cu marfă trebuie să fie amplasate la o distanță de 3 metri unul de celălalt, iar clienții trebuie să stea la o distanță de cel puțin 50 de centimetri față de stand.


Clujenii nu vor putea să verifice fructele și legumele, producătorul fiind cel care îi va servi, fiind interzisă atingerea mărfii de către clienți.

 


 

abonare newsletter