Actualitate

Poliția face verificări în cazul petrecerii cu peste 100 de persoane organizată de Rareș Bogdan la Cluj

Polițiștii au demarat verificări după ce în presă au apărut imagini cu o petrecere cu peste 100 de persoane organizată de europarlamentarul Rareș Bogdan, la Cluj.

Imagini dronă petrecere Rareș Bogdan Imagini dronă petrecere Rareș Bogdan

Localul Da Vinci din Cluj-Napoca a fost luni după-amiază deschis special pentru invitații politicianului Rareș Bogdan, deși sunt interzise petrecerile mari în interior și autoritățile îi mustră încontinuu pe cetățeni că sporesc cazurile de COVID-19, din cauză că nu se mai respectă regulile.

Pe tot parcursul fotografierii localului, de jos sau cu drona, nu au fost mai mult de câțiva oameni afară, restul de peste 100 de invitați fiind permanent înăuntru, iar măștile au lipsit cu desăvârșire.


CITEȘTE ȘI:

Inconștiență! În plină stare de alertă, Rareș Bogdan a făcut petrecere cu 100 de persoane, la un restaurant din Cluj, deși e interzis
 

Polițiștii clujeni au început verificările.


„În urma apariției în spațiul public a unor imagini și articole privind desfășurarea unui eveniment organizat într-un local public din municipiul Cluj-Napoca, prin care s-ar fi încălcat prevederile incidente privind starea de alertă, sunt efectuate verificări pentru stabilirea exactă a stării de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter