Actualitate

Liber la păcănele! Ce MĂSURI trebuie respectate

Începând de luni, 15 iunie, se vor redeschide Loteria, casele de pariuri și sălile de jocuri de noroc.

Liber la păcănele! Ce respectate trebuie respectate Liber la păcănele! Ce respectate trebuie respectate

Printre noile măsuri de relaxare care vor intra în vigoare începând de luni se numără redeschiderea Loteriei, a caselor de pariuri și jocuri de noroc, dacă acestea prezintă un risc epidemiologic scăzut. Anunțul a fost făcut de premierul Ludovic Orban.

„Se permite reluarea activităților pentru jocurile de noroc, respectiv Loteria, casele de pariuri care prezintă un risc epidemiologic relativ scăzut”, a anunțat premierul Ludovic Orban.


În schimb, sălile de jocuri din mall-uri rămân închise, la fel și cinematografele, locurile de joacă și restaurantele, dacă acestea nu sunt în spații deschise.

Măsuri obligatorii pentru jocurile de noroc

Potrivit deciziei Comitetului Național pentru Siutații de Urgență, operatorii sălilor de jocuri de noroc au obligația să respecte normele de prevenire stabilite de autorități.


„Se instituie obligaţia operatorilor economici care desfăşoară activităţi de jocuri de noroc, îngrijire personală, primire turistică cu funcţiuni de cazare, precum şi activităţi de lucru în birouri cu spaţii comune în sistem deschis, de a respecta normele de prevenire stabilite prin ordin comun al ministrului economiei, energiei şi mediului de afaceri şi al ministrului sănătăţi”, se arată în decizia CNSU.

CITEȘTE ȘI


Ce se întâmplă cu NUNȚILE și BOTEZURILE după 15 iunie? NUMĂRUL MAXIM de participanți permis

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter