Actualitate

O femeie implicată în accidentul de la Urișor, în STARE CRITICĂ. Va fi transportată cu elicopterul SMURD de la Dej la Cluj

Un accident grav de circulație a avut loc vineri dimineață în localitatea clujeană Urișor. O femeie a fost rănită grav și urmează să fie transportată cu elicopterul SMURD de la Spitalul Dej la UPU Cluj.

O femeie în stare critică va fi transportată cu elicopterul SMURD de la Dej la Cluj O femeie în stare critică va fi transportată cu elicopterul SMURD de la Dej la Cluj

Un accident rutier a avut loc vineri dimineață în localitatea clujeană Urișor. În urma impactului, două persoane au rămas încarcerate.

Șoferul a adormit la volan

Din primele informaţii, la data de 12 iunie, în jurul orei 08.00, un conducător auto de 21 de ani, din municipiul Topliţa, judeţul Harghita, în timp ce se deplasa pe DN1 C, din direcţia Baia Mare spre Dej, în localitatea Urişor, din cauza faptului că ar fi adormit la volanul autotorismului, a părăsit partea carosabilă, întrând în coliziune cu un cap de pod.


CITEȘTE ȘI:

Accident în localitatea clujeană Urișor. Două persoane au rămas încarcerate

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.


Pasagera, în stare critică

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a unei tinere de 22 de ani, din Miercurea Ciuc, judeţul Harghita, pasageră în autoturism.

Tânăra însă a fost rănită grav și a fost transportată de urgență la spital. Din păcate, starea ei este critică și va fi transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj cu un elicopter SMURD.


Elicopterul SMURD din Târgu Mureș a fost solicitat pentru a realiza transferul de la Spitalul Dej la UPU Cluj a uneia dintre victimele accidentului care a avut loc de dimineață în Urișor”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:


Clujul nu va avea ELICOPTER SMURD în viitorul apropiat! Vela a anunţat unde vor ajunge 4 elicoptere noi

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter