Actualitate

Prognoza meteo. Vreme schimbătoare la Cluj în următoarele zile

Vara începe să-și facă simțită prezența. Potrivit prognozei pe două săptămâni publicată luni de Administraţia Naţională de Meteorologie, vremea va fi caldă în toată ţara, însă de la jumătatea acestei săptămâni însă creşte instabilitatea atmosferică în majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo. Vreme schimbătoare la Cluj în următoarele zile Prognoza meteo. Vreme schimbătoare la Cluj în următoarele zile

În Transilvania, în intervalul de prognoză nu se vor înregistra variaţii termice semnificative. Astfel, la nivelul acestei regiuni, vor fi temperaturi maxime cuprinse, în general, între 24 şi 26 de grade, cele mai coborâte valori urmând să se înregistreze în 11 şi 12 iunie. Media valorilor minime va oscila între 12 şi 14 grade, mai scăzute în estul regiunii, unde în unele dimineţi se vor înregistra temperaturi uşor sub 10 grade.

Instabilitatea atmosferică se va menţine accentuată pe tot parcursul celor două săptămâni, însă aversele vor fi pe arii mai extinse şi importante cantitativ, îndeosebi în intervalul 10 - 16 iunie.


Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca, temperaturile vor fi ridicate, ajungând și la 26 de grade, iar minima va fi de 15 grade. În ciuda căldurii, se anunță furtuni încă cel puțin o săptămână.

CITEȘTE ȘI:


Fenomen meteo extrem în Câmpia Turzii! O ploaie cu gheaţă a adus un decor de iarnă

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter