Actualitate

Circulație închisă pe o nouă stradă din Cluj-Napoca. Rute noi pentru șoferi

Circulația rutieră va fi închisă pe o nouă stradă din Cluj-Napoca după ce în ultimele luni s-a lucrat intens pe Regele Ferdinand sau Emil Isac.

Circulație închisă pe o nouă stradă din Cluj-Napoca. Primăria va devia traficul pe alte rute Circulație închisă pe o nouă stradă din Cluj-Napoca. Primăria va devia traficul pe alte rute

Primăria Municipiului Cluj-Napoca a anunţat că în data de 05.06.2020, între orele 8.00-13.00, va fi închisă circulația autovehiculelor pe strada Sindicatelor, din cauza lucrărilor la branșamentele de apă și la rețelele electrice de la intersecția cu strada Emil Isac.

Pe durata lucrărilor, se va închide accesul pe strada Sindicatelor, dinspre strada Cardinal Iuliu Hossu, iar traficul rutier se va devia pe strada Mihai Eminescu pentru accesul înspre Calea Moților.

Circulație blocată pentru mărirea spațiului pietonal

Lucrările se desfășoară în cadrul proiectului ,,Creșterea și îmbunătățirea spațiului pietonal în zona urbană: reabilitare și extindere zona pietonală piața Lucian Blaga, strada Republicii (primul tronson), strada Napoca, strada Petru Maior, strada Emil Isac și amenajare piste de biciclete", proiect finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4 : Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Obiectiv specific 4.1: Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reședință de județ prin investiții bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă.

Noile reglementări temporare ale circulației care vor fi semnalizate cu indicatoare rutiere și balize direcționale.


Citește și:

Începe calvarul în centrul Clujului! S-a dat startul lucrărilor în Piața Lucian Blaga

 

abonare newsletter