Actualitate

ACCIDENT în Cămărașu! Doi șoferi FĂRĂ PERMIS de conducere implicați

O motocicletă a fost lovită în plin pe DN16, în localitatea Cămărașu, între o motocicletă și un autoturism

Doi tineri au fost loviți în timp ce se aflau pe motocicletă Doi tineri au fost loviți în timp ce se aflau pe motocicletă

Conform IPJ Cluj, accidentul s-a petrecut între un autoturism și un moped condus de un tânăr de 18 ani care era însoțit de un copil de 14 ani.

„Din primele informații, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din localitatea Sărmașu, județul Mureș, se deplasa cu un autoturism pe DN16, în interiorul localității Cămărașu, inspre judetul Mureș, iar la o intersecție din localitate, a intrat in coliziune cu un moped, condus de un tânăr în vârstă de 18 ani, care a pătruns pe Dn16, de pe o stradă din localitate. În urma impactului a rezultat rănirea pasagerului de pe moped, un tânăr de 14 ani, care a fost transportat la o unitate medicală. Bărbatul de 51 de ani si tânărul de 18 ani au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Nici unul nu deține permis de conducere.”, a transmis IPJ Cluj.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  conducere fără permis si vătămare corporală din culpă.

Citește și:


Pompierii clujeni au salvat viața unui câine! Patrupedul căzuse într-un șanț și nu mai putea ieși

 

Accident în apropiere de Cluj-Napoca. Două persoane au ajuns la spital - VIDEO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter