Actualitate

Floreștenii, revoltați pe cei care aruncă gunoaie în pădure:„Merg cu sacul de 120 de L ca să adun gunoaiele aruncate de alții”

Mai mulți floreșteni s-au arătat indignați de modul în care arată pădurea într-o postare pe rețelele de socializare.

Gunoiae adunate din pădurea din Florești Gunoiae adunate din pădurea din Florești

Zeci de persoane din Florești și-au spus nemulțumirea pe facebook cu privire la modul în care arată pădurea din cea mai mare localitate din România. O tânără a postat într-un grup al comunității din Florești o fotografie cu deșeurile adunate din zona împădurită și a transmis un mesaj ferm către toți localnicii.

„Dragi oameni. Avem o pădure tare frumoasă în Florești. Hai să avem grijă de ea. Daca dorești să consumi în pădure, diferite lichide și să mănânci  diferite bunătăți. Te rog nu uita să le iei cu tine inapoi și să le arunci la primul tomberon de gunoi. Ar fi util să ai la tine mereu o pungă , și pe drum când te intorci de la plimbare, poți să pui în pungă și alte sticle/plastic/hârtii aruncate. Pădurea ne va mulțumi!”, a fost mesajull inițial apărut pe facebook.


Mesajul a stârnit furie în comunitatea din Florești. În plus, cineva a venit și cu ideea de a organiza săptămânal acțiuni de strângere a gunoaielor.

„Am ajuns să merg în pădure cu sac de 120l.... O plasa normală de cumpărături nu e suficientă.
M-au văzut toți cu ditamai sacul plin de gunoaie iar după 2 zile, fix lângă pădure unde am curățat, a fost mai plin că dată trecută. Mi-e silă de așa oameni. Unii sunt pe pământul asta doar să facă rău.”, a scris o femeie.


Un alt localnic a venit cu măsuri concrete pentru a stopa fenomenul: „Am putea organiza un weekend de curățare masivă pe dealurile și pădurile de pe lângă Florești”, s-a remarcat în secțiunea de comentarii.

Tot ce observați în aceste zile este important. Vă așteptăm pozele, filmele sau știrile prin mesaj WhatsApp la numărul +40799557799.
Este important să ne transmiteți unde și când ați făcut pozele. Ne puteți trimite în continuare știri și fotografii și pe adresa de email redactia@monitorulcj.ro.


Sursă foto: Facebook

Ultimele Stiri
abonare newsletter