Actualitate

Vitezomanii au fost trași pe dreapta de polițiștii clujeni. Permise ridicate, zeci de sancțiuni

Polițiștii clujeni efectuează o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de viteza excesivă.

vitezomanii-au-fost-trasi-pe-dreapta-de-politistii-clujeni-permise-ridicate-zeci-de-sanctiuni-pe-dn1 vitezomanii-au-fost-trasi-pe-dreapta-de-politistii-clujeni-permise-ridicate-zeci-de-sanctiuni-pe-dn1

În perioada 12-13 mai a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca acționează pentru creșterea gradului de siguranță rutieră în rândul participanților la trafic și în vederea prevenirii încălcării normelor rutiere privind viteza de deplasare.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, la data de 12 mai a.c., în intervalul 08:00 – 10:30, polițiștii au acționat pe DN 1 – E60, în localitatea Feleacu, urmărind respectarea regulilor de circulație de către participanții la trafic.


Permise ridicate pentru viteză excesivă la Feleacu

În intervalul indicat, au fost constatate și aplicate 25 de sancțiuni contravenționale, iar în șapte situații, conducătorii auto au fost depistați în timp ce rulau cu o viteză de peste 50km/h față de limita legală admisă.

Astfel, au fost reținute 7 permise de conducere, iar pentru aspecte referitoare la starea tehnică a autovehiculelor a fost retras un certificat de înmatriculare. Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, potrivit IPJ Cluj.


Vitezomani prinși și la Vâlcele, zeci de sancțiuni au fost aplicate

La data de 13 mai a.c., în intervalul 08:00 – 11:30, polițiștii au acționat pe raza localităților Feleac și Vâlcele, pe DN 1 – E60, iar pentru neregulile constatate, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale, 21 dintre acestea pentru încălcarea regimului de viteză.

Totodată, au fost reținute 5 permise de conducere pentru depăsirea vitezei legale cu peste 50 km/h, fiind retrase 3 certificate de înmatriculare și 3 seturi de placute cu numerele de înmatriculare, mai transmit reprezentanții IPJ Cluj.


CITEȘTE ȘI:

Epidemie de ABUZURI! Poliția împarte în stânga și-n dreapta amenzi și bătăi FĂRĂ MOTIV, vină sau explicație. Uite unde s-a ajuns!

 

abonare newsletter