Actualitate

Mascarada „Vulpița” de la Antena 1 s-a încheiat! Câți bani a strâns „vedeta” după un show de 4 luni

Antena 1 a decis să încheie povestea dintre Viorel Stegaru și Veronica „Vulpița” după patru luni în care a plouat cu audiențe record și amenzi pe măsură venite de la CNA.

Mascarada „Vulpița” de la Antena 1 s-a încheiat! Câți bani a strâns după un show de 4 luni Mascarada „Vulpița” de la Antena 1 s-a încheiat! Câți bani a strâns după un show de 4 luni

Veronica „Vulpița” și Viorel Stegaru și-au făcut simțită prezența în platoul de la Acces Direct undeva la finalul lunii ianuarie și au devenit două personaje cu prezențe constante.

Mirela Vaida a moderat emisiunea în care cei doi au devenit invitați constanți, în timp ce postul de televiziune a închiriat un apartament în București pentru ca tinerii veniți din localitatea vasluiană Blăgești să aibă unde să locuiască.


Câți bani a câștigat „Vulpița” la Acces Direct

Tânăra din Blăgești a apărut în aproximativ 80 de emisiuni la Acces Direct și a fost recompensată cu 500 de lei pentru fiecare emisiune în parte. Antena 1 a băgat astfel în buzunarul „Vulpiței” suma de 40.000 de lei în mai puțin de jumătate de an, dar a contribuit și la două melodii care au ajuns de fiecare dată în trending (n.r. cele mai ascultate melodii) pe platforma Youtube.

Controverse și amenzi din partea CNA-ului

Consiliul Național al Audiovizualui a sancționat în repetate rânduri postul Antena 1 după ce soții Stegaru au avut dispute încinse în platou și au încălcat regulile CNA.


Mirela Vaida este însă de părere că „serialul” care i-a avut în prim plan pe Viorel și Veronica nu a fost cu nimic mai prejos de cele petrecute în Irinel Columbeanu și Monica Gabor din punct de vedere al moralității.

„Ce ne învăța Monica? Dacă ești o fată tânără și te combini cu un bărbat mai în vârstă și care e miliardar, poți să fii și tu cineva? Acesta este un model în viață? Nu. A fost promovat peste tot. A spus cineva ceva? Nu. Dar de ce? Că Irinel venea de la Izvorani și Veronica vine de la Blăgești? Mie nu mi se pare normal. Am și spus-o în direct. Eu sunt un prezentator un pic mai asumat, de multe ori fac lucruri riscante. Mi le asum. În sensul că am atitudine. Atunci când se exagerează, tind să o spun și vreau să o spun!”, a mai spus Mirela Vaida


Citește și:

Câţi bani încasează "Vulpiţa" de la Acces Direct în timp ce mii de români sunt în somaj tehnic

abonare newsletter