Actualitate

Măști vandute la prețuri exorbitante la TV. Cum să te ferești de o țeapă colosală

Programele de tip teleshopping s-au reprofilat în contextul pandemiei de coronavirus. Ele promit reduceri irezistibile și calitate pentru măștile și dezinfectanții comercializați, însă adevărul este altul în multe cazuri.

Măști vandute la prețuri exorbitante la TV. Cum să te ferești de o țeapă colosală Măști vandute la prețuri exorbitante la TV. Cum să te ferești de o țeapă colosală

În cadrul unei emisiuni de tip teleshopping de la un post de televiziune din România a fost prezentată o „super ofertă”: un set de măști vândut la 399 de lei, preț care scade treptat la 265 de lei. În pachet nu erau zeci de măști, așa cum probabil te-ai fi așteptat, ci doar cinci măști. Oferta era prezentată pe modelul 4 + 1, după cum notează Paginademedia.

Potrivit informațiilor afișate pe ecran, stocul de măști de tipul FFP2 Mask KN95 s-a epuizat rapid. Aceleași măști vândute prin teleshoping costă doar 65 de lei pe eMAG. Cu o simplă căutare pe internet, poate fi prevenită o țeapă, cum e cazul aici, de aproape 350 de lei.


Dezinfectanți la suprapreț. Ce „mega ofertă” a fost prezentată la televizor

După măști, prezentatoarea a trecut la prezentarea dezinfectanților, produse la rândul lor vândute la prețuri exorbitante. Vânzarea unui simplu gel a pornit de la 819 lei. Cum 236 era prețul corect – spunea prezentatoarea, gelul a fost lăsat „la ofertă”: 163 de lei trei „recipiente” de 300 de ml fiecare. Tot pe eMag, prețul unui recipient de 1 litru cu dezinfectant costă 70 de lei.

Produsele vândute prin teleshoping în acest caz la prețuri extrem de mari se găsesc, de fapt, online la prețuri mult mai mici, mai ales gelurile dezinfectante. Dacă vrei să-ți cumperi produse de acest fel, ar fi bine să te uiți bine pe internet înainte și să alegi oferta cea mai bună.


CITEȘTE ȘI

Cum a devenit un clujean stabilit la Hong Kong „mogulul măștilor”. A vândut 50 de milioane de bucăți în Asia și Europa

Ultimele Stiri
abonare newsletter