Actualitate

VIDEO. CRUZIME FĂRĂ MARGINI. Doi cerbi au fost împușcați și filmați de braconieri. Poliția îi caută pe făptași

O înregistrare video realizată cu telefonul mobil de un braconier a fost recuperată de un cetăţean şi postată pe Facebook. În imaginile şocante sunt surprinși doi cerbi împuşcaţi, iar pe fundal se aude vocea braconierului.

Foto: Captură ecran

Silviculturii sunt de părere că, cel mai probabil, filmarea a fost realizată la limita între judeţele Maramureş şi Suceava, în zona Borşa-Cârlibaba. De asemenea, după accent, braconierul pare a fi originar din judeţul Maramureş. 

Clipul a fost postat pe Facebook de un bărbat care arată că a găsit filmarea pe un grup de WhatsApp. În imagini se văd doi cerbi agonizând, la scurt timp după ce au fost împuşcaţi. Braconierul se aude gâfâind în clip. La un moment dat, el admite că nu trebuia să împuşte ambele animale, dar „stăteau prea fain, dă-i în p**a mea!”.


ATENȚIE! Imagini cu un puternic impact emoțional!


În timp ce animalele agonizau, unul dintre braconieri îi spune celuilalt că ar trebui să le taie gâtul celor doi cerbi. „Hai sâ-i tai grumazul mai întâi”, se aude în înregistare.

Imaginile au ajuns și pe mâna autorităților, astfel că atât polițiștii din Suceava, cât și cei din Bistrița, anunță că fac cercetări pentru identificarea braconierilor.


CITEȘTE ȘI

Un URS a fost văzut în apropierea unui sat din județul Cluj

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter