Actualitate

Un șofer a OMORÂT un bărbat și a fugit de la locul accidentului

Un conducător auto de 42 de ani, din județul Cluj, a acroșat mortal cu autoturismul un bărbat în comuna sălăjeană Bobota. Ulterior, șoferul a fugit de la locul accidentului.

Un șofer din a OMORÂT un bărbat în Sălaj și a fugit de la locul accidentului Un șofer din a OMORÂT un bărbat în Sălaj și a fugit de la locul accidentului

„Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier continuă cercetările într-un dosar penal privind infracțiunile de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției ca urmare unui accident de circulație, produs pe raza județului Sălaj.

În noaptea de 30 aprilie spre 1 mai, la ora 00:45, poliția a fost sesizată despre faptul că pe Drumul Național nr. 1F, în localitatea Bobota, s-a produs un accident de circulație, în urma căruia o persoană este rănită.


Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 42 de ani, în timp ce se afla pe partea carosabilă, a fost victima unui accident de circulație. Bărbatul a fost găsit decedat la fața locului. După producerea accidentului, șoferul și-a continuat deplasarea.

Verificările efectuate de polițiști au dus la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei. Este vorba despre un bărbat de 42 de ani, din județul Cluj. Acesta a fost identificat la domiciliu. La testarea cu alcooltestul, rezultatul a fost negativ.


În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, dar și pentru administrarea întregului probatoriu”, au transmis reprezentanții poliției.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter