Actualitate

VIDEO. Mașină răsturnată pe o stradă din Apahida. Două femei au primit prim ajutor

Un accident a avut loc astăzi pe o stradă din localitatea Apahida. Două persoane au primit consultări medicale.

VIDEO. Mașină răsturnată pe o stradă din Apahida. Două femei au primit prim-ajutor VIDEO. Mașină răsturnată pe o stradă din Apahida. Două femei au primit prim-ajutor

Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SAJ și unul SMURD au intervenit în jurul orei 11.50 la locul accidentului, produs pe str. Libertății din localitatea Apahida. Pompierii au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul era răsturnat pe partea laterală. Ocupanții mașinilor se aflau în afara acestora.

Două femei, de 20, respectiv de 50 de ani, au fost consultate de către echipajele medicale. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat persoanelor implicate în accident și au asigurat măsuri de siguranță la locul accidentului.


"Din primele informaţii, o conducătoare auto de 21 de ani, din comuna Apahida, judeţul Cluj în timp ce se deplasa din direcţia Cluj-Napoca spre Apahida, pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare, a intrat în coliziune cu un auto care circula în faţa sa, condus de un bărbat de 57 de ani, din comuna Pălatca, judeţul Cluj. În urma impactului, 2 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale", a transmis IPJ Cluj.

abonare newsletter