Actualitate

Dispozitive cu dezinfectant vor fi montate în toate școlile din Cluj-Napoca

Primarul Emil Boc a anunțat că mai multe dispozitive cu dezinfectant vor fi amplasate în fiecare școală și grădiniță din municipiu, până la finalul stării de urgență.

Dispozitive cu dezinfectant vor fi montate în toate școlile din Cluj-Napoca Dispozitive cu dezinfectant vor fi montate în toate școlile din Cluj-Napoca

Edilul spune că mai multe dispensere vor fi amplasate în școlile și în grădinițele din Cluj-Napoca, astfel încât acestea să existe în clădiri odată cu finalizarea stării de urgență, pe 15 mai.

"Toate școlile și grădinițele din oraș să aibă dispozitive cu dezinfectant până la finalul stării de urgență, pe 15 mai. Vor fi amplasate aproximativ 5-10 dispozitive, în funcție de mărimea școlii în care vor fi montate. Noi pregătim mai multe astfel de dispozitive cu dezinfectant, pentru ca eleviii, atunci când revin la școală și profesorii, să le poată folosi. Această măsură va fi implementată pe lângă dezinfecția care se desfășoară în mod normal", a declarat Emil Boc, la o emisiune radio.


Tablete pentru elevii clujeni

Consiliul Local Cluj-Napoca a alocat peste 1,5 milioane de lei școlilor din municipiu, pentru achiziționarea de tablete pentru elevii care nu dețin dispozitive pentru educație digitală.Peste 2.000 de elevi clujeni vor beneficia de tablete pentru educație la distanță

2.098 de elevi din Cluj care nu dețin dispozitive prin care să poată participa la activități de educație digitală vor primi din partea școlilor tablete, în valoare totală de 1.573.500 de lei. Suma a fost alocată astăzi în ședința Consiliului Local Cluj-Napoca.


CITEȘTE ȘI 

Dispozitive cu dezinfectant, în toate stațiile de autobuz și în piețele din Cluj

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter