Actualitate

Raed Arafat, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre 1 mai! Ce măsuri vor lua autorităţile

Raed Arafat a transmis un mesaj ferm către toţi românii care se gândesc să se strângă la grătar de 1 mai.

Raed Arafat,  anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre 1 mai! Ce măsuri vor lua autorităţile Raed Arafat, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre 1 mai! Ce măsuri vor lua autorităţile

Autorităţile luptă în continuare cu menţinerea unui climat prin care să se reducă răspândirea coronavirusului pe teritoriul României, deşi suntem într-o perioadă extrem de propice adunărilor de familie şi prieteni.

Într-un interviu acordat celor de la Fanatik, Raed Arafat a anunțat că nu se pune problema unei relaxări a restricțiilor la începutul lunii viitoare, ba chiar din contră.


„La acest moment, toate măsurile luate au un singur rol, iar acesta este oprirea răspândirii virusului. Nimeni nu știe dacă mâine persoanele sunt tot negative sau, dimpotrivă, pozitive. Sau poimâine! Pentru că unii dintre ei pot să se afle în perioada de incubație. Și asta înseamnă că cineva poate deveni pozitiv și să infecteze pe alții. La acest moment este normal să rămânem încă o săptămână, două, trei, sau cât va fi nevoie, în condițiile în care suntem acum. ", a spus Arafat.

Adio grătare de 1 mai

Autorităţile au dat amenzi usturătoare în perioada sărbătorilor pascale pentru nerespectarea Ordonanţelor Militare, iar acest lucru s-ar putea repeta şi de 1 mai.


„Vine 1 mai. Trebuie respectate regulile exact cum au fost respectate pentru Paști sau chiar mai bine decât s-au respectat de Paști! Deci, de 1 mai nimeni să nu-și planifice că va ieși, știu eu, la… La grătar, la iarbă verde și așa mai departe”, a declarat Raed Arafat pentru FANATIK.

CITEȘTE ȘI:


GALERIE FOTO - Clujenii stau acasă de Paști! Străzile sunt părăsite.

 

Clujenii sunt pe primul loc când vine vorba de respectarea restricţiilor în vremea coronavirusului

abonare newsletter