Actualitate

La Cluj, We No Speak Americano! Un tânăr și-a distrat vecinii cu muzică la maxim de pe balcon

Un tânăr clujean a găsit o metodă gălăgioasă să aducă zâmbetul pe buzele vecinilor săi.

La Cluj, We No Speak Americano! Un tânăr și-a distrat vecinii cu muzică la maxim de pe balcon, sursă foto: captură video Știrile ProTV La Cluj, We No Speak Americano! Un tânăr și-a distrat vecinii cu muzică la maxim de pe balcon, sursă foto: captură video Știrile ProTV

Urmând modelul italienilor, tânărul care locuiește într-un cartier din Cluj-Napoca a scos sistemul audio și boxele pe balconul apartamentului și a dat muzica la maximum.

După ce a încântat „publicul” cu nițel electro swing, cu piesa We No Speak Americano (Yolanda Be Cool & DCUP), tânărul a trecut la ritmuri latino, Bará Bará Berê Berê a brazilianului Michel Teló.


A scăpat fără amendă!

Inițiativa a fost pe placul mai multor vecini, care au început chiar să danseze în balcon, conform imaginilor filmate duminică de un martor, potrivit știrileprotv.ro. „Îmi doresc să vă văd pe toți dansând!”, și-a îndemnat vecinii DJ-ul de ocazie, la microfon.

Cu toate acestea, a fost solicitată intervenția Poliției Locale, care a și mers la apartamentul cu pricina. Tânărul petrecăreț nu a primit însă nicio amendă, semn că puțină distracție pe timp de pandemie COVID-19 nu strică nimănui.


Vezi AICI imaginile „gălăgioase” din Cluj-Napoca!

Ultimele Stiri
abonare newsletter