Actualitate

EI, CEI DIN LINIA ÎNTÂI! Beard Brothers a donat Spitalului de Boli Infecțioase Cluj un aparat de testare COVID-19 de ultimă generație

Un aparat de testare de ultimă generație și 2.000 de kit-uri au fost donate de voluntarii Beard Brothers Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj.

Beard Brothers a donat Spitalului de Boli Infecțioase Cluj un aparat de testare COVID-19 de ultimă generație Beard Brothers a donat Spitalului de Boli Infecțioase Cluj un aparat de testare COVID-19 de ultimă generație

"Astăzi, am livrat, către Spitalul Clinic De Boli Infecțioase Cluj, un aparat de testare COVID-19, Lifotronic eECL-8000 Automated ECL Immunoassay Analyzer + 2.000 de kit-uri de testare. Acest aparat este de ultima generație, produs de Lifotronic Technologies în Shenzhen, China, acreditat de Ministerul Sănătății din China, metodă de testare făcută prin Lifotronic ECL-8000 pentru COVID-19 fiind inclusă în Protocolul de diagnosticare și tratament a infecției cu virusul SARS-Cov-2 emisă de autoritățile chineze", transmit reprezentanții organizației.

Viteza de testare a aparatului este de 18 minute/test și 86 de teste/oră. Mai mult, aparatul va putea fi folosit și după pandemie, întrucât are mai multe funcționalități.


"Pe lângă testare COVID-19 și separarea anticorpilor dezvoltați de pacienții vindecați, aparatul are și alte functionalități, deci va putea fi folosit și pentru alte operațiuni", spun voluntarii Beard Brothers.

În perioada următoare, Beard Brothers vor plasa încă o comandă pentru a suplimenta numărul kit-urilor de testare.


CITEȘTE ȘI

Beard Brothers, a patra donație impresionantă pentru spitalele clujene

 

abonare newsletter