Actualitate

Plouă cu amenzi la Cluj. Sute de persoane au încălcat ordonanțele militare

În ultimele 24 de ore, 587 de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari au acționat integrat pe raza județului Cluj, pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.

Plouă cu amenzi la Cluj. Sute de persoane au încălcat ordonanțele militare Plouă cu amenzi la Cluj. Sute de persoane au încălcat ordonanțele militare

A fost verificat modul de respectare a măsurii de izolare sau carantină în cazul a 207 de persoane din județul Cluj, fiind controlate 20 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate.

În ultimele 24 de ore au fost constatate 233 de contravenții, valoarea sancțiunilor fiind de 493.150 lei. Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform Ordonanței Militare în vigoare.


În domeniul situațiilor de urgență au fost implicați 59 de lucrători ai ISU, SAJ și operatori privați de asistență medicală de urgență în acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, precum și în activități specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

Au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 9 cetățeni reîntorși în țară, spre locațiile de domiciliu pentru urmarea perioadei de carantină sau autoizolare. De asemenea, peste 54 de clujeni au primit informații de la personalul medical desemnat de către Direcția de Sănătate Publică în acest sens, prin intermediul liniei telefonice dedicate COVID-19 (0364 430 030).


Citește și 

Clujenii nu stau acasă! 14 amenzi date de polițiști în Cheile Turzii

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter