Actualitate

Transilvania Construcții pune la dispoziție gratuit un spațiu de lucru pentru cei care confecționează echipamente de protecție

Compania clujeană Transilvania Construcții anunță că pune la dispoziție, în mod gratuit, un spațiu de lucru pentru cei care confecționează echipamente de protecție destinate luptei împotriva coronavirusului: de la măști și viziere la combinezoane ori aparate de ventilat.

Transilvania Construcții pune la dispoziție gratuit un spațiu de lucru pentru cei care confecționează echipamente de protecție

„Ne adresăm tuturor companiilor, asociațiilor și grupurilor din Cluj care se implică activ în lupta împotriva coronavirusului prin confecționarea de echipamente de protecție atât de necesare personalului medical și nu numai. Oferim un spațiu gratuit, cu toate dotările necesare și care poate fi ocupat imediat. Pe lângă parteneriatul cu asociația Beard Brothers, ne-am gândit și la această acțiune deoarece credem că prin punerea în comun a resurselor de care dispunem cu toții putem să contribuim la limitarea efectelor epidemiei în țara noastră”, a declarat Andrei Timofte, directorul general al Transilvania Construcții.

Spațiul care poate fi folosit în acest mod însumează câteva sute de metri pătrați și este situat în TRC Park Transilvania din cartierul Someșeni.

Beneficiază de toate utilitățile necesare activității de producție, precum și de supraveghere video, pază și servicii de mentenanță din partea echipei parcului logistic.  

Cei interesați sunt rugați să-l contacteze pentru mai multe informații pe Remus Cîrlan, la adresa de email remus.c@transilvaniaconstructii.ro. Spațiul va rămâne la dispoziția celor care realizează echipamente de protecție pe toată perioada situației de urgență, conform deciziilor autorităților.

Transilvania Construcții este o companie de dezvoltări și investiții imobiliare înființată în 1990 și care deține în prezent un portofoliu de 150.000 mp (zonă construită) de imobile comerciale. Rețeaua TRC Parks include TRP Park Transilvania, TRP Park Cluj și TRP Park Bacău.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter