Actualitate

Numărul cazurilor de CORONAVIRUS a trecut de 3.000! VEZI câte persoane sunt INFECTATE la Cluj

Până astăzi, 3 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 3.183 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat un nou bilanț al infecțiilor cu coronavirus. Conform celor mai recente date, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 445 de infecții noi. În total, bilanțul cazurilor de COVID-19 ajunge la 3.183. În România, au murit din cauza infecțiilor cu coronavirus 116 persoane.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 283 au fost declarate vindecate și externate  din unități spitalicești: 126 la București, 58 la Timiș, 34 la Iași, 5 la Caraș-Severin, 6 la Prahova, 16 la Constanța, 8 la Dolj, 8 la Cluj, 7 la Brașov, 5 la Galați, 2 din Bihor, 2 Argeș, 2 la Arad, 1 la Brăila, 1 la Mureș, 1 la Neamț, 1 la Alba.
Diferențele de cifre față de ziua anterioară referitoare la persoanele vindecate din județele Caraș-Severin și Prahova sunt din cauza faptului că unități spitalicești din aceste județe au rectificat datele comunicate anterior.


Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 547 persoane în carantină, 4.521 persoane în autoizolare la domiciliu, 62  persoane depistate pozitiv, internate în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca și Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie ,,Leon Daniello” Cluj-Napoca.

În total, în spitalele din Cluj-Napoca, sunt internate 108 persoane testate pozitiv cu coronavirus.


11 PERSOANE VINDECATE DE CORONAVIRUS, LA CLUJ

Până în prezent, 11 pacienți au fost declarați vindecați de coronavirus și externați din spitalele clujene. VEZI AICI CINE SUNT ACEȘTIA!

 

abonare newsletter