Actualitate

Asistentă de la UPU Cluj, testată POZITIV la COVID-19! Prefectul: "Nu comentez"

Emanuel Ungureanu a dezvăluit că la Unitatea de Primiri Urgenţe din Cluj-Napoca există o asistentă care a contactat virusul COVID-19.

asistenta-de-la-upu-cluj-testata-pozitiv-la-covid-19-prefectul-nu-comentez asistenta-de-la-upu-cluj-testata-pozitiv-la-covid-19-prefectul-nu-comentez

Deputatul USR Cluj a povestit pe pagina personală de facebook tot ceea ce s-a întâmplat la Unitatea de Primiri Urgenţe din Cluj-Napoca şi modul în care a fost contaminată asistenta.

"O asistentă de la UPU Cluj a fost depistată pozitiv la testul pentru coronavirus și se află internată la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj. Mai multe asistente sunt testate pentru coronavirus și sunt preventiv în izolare conform procedurilor. Vestea bună este că multe dintre ele au primit rezultatul și este negativ. Trebuie să găsească epidemiologii sursa de infectare pentru a diminua răspândirea.Sursa contaminării ar putea fi o pacientă care nu a fost testată la timp de DSP Cluj și a fost plimbată prin mai multe circuite ale Spitalului Județean Cluj Pentru că nu se testează suficient de mult și se prelucrează greoi probele, pacienții suspecți sunt plimbați prin UPU pe circuite unde sunt pacienți și pacienți cu alte diverse patologii. Pericolul de contaminare este major", a scris Ungureanu pe pagina de facebook.


Mircea Abrudean, prefectul de Cluj şi responsabilul cu comunicarea în ceea ce priveşte îmbolnăvirile de COVID-19, nu a vrut să comenteze afirmaţiile lui Emanuel Ungureanu: "Am mai spus că nu comentez afirmațiile nimănui, mai ales cele panicarde și pline de dramatism indus cu un anume scop, care nu ar trebui sa își aibă rostul in aceasta perioada", a transmis Abrudean.

Ultimele Stiri
abonare newsletter