Actualitate

Cum vor proceda taxi-urile din Cluj, după intrarea în vigoare a restricțiilor de circulație pe timp de noapte

taximetrele din Cluj continuă să circule și după intrarea în vigoare a Ordonanței militare 2 care restricționează circulația pe timp de noapte, însă în condiții speciale.

Asociația Taximetriștilor Cluj anunță o serie de măsuri care vor intra în vigoare din această seară. Taximetriștii nu vor accepta cursele cu mai mult de 3 pasageri, iar pe timpul nopții pot refuza clienții care nu au asupra lor declarația pe prioprie răspundere.

"În intervalul orar 6:00-22:00 taximetriștii își vor putea desfășura activitatea profesională cu respectarea măsurilor generale de prevenire a răspândirii COVID - 19, fiind obligați să accepte curse cu maxim 3 pasageri;


În intervalul orar 22:00- 6:00 taximetriștii își vor putea desfașura activitatea profesională fie în baza unei adeverințe permanente eliberată de către angajator, fie în baza unei declarații pe propria raspundere(pentru PFA-uri) cu respectarea măsurilor prevăzute pentru intervalul 6:00-22:00.

Vă rugăm să comunicați pasagerilor că au obligația să se conformeze asupra OM 2 și să aibă asupra lor documentele doveditoare (declarație/adeverință). Refuzați orice cursă în cazul încălcării de către pasager/i a obligațiilor prevăzute în OM 2. Dezinfectați clanțele interioare și exterioare după fiecare cursă cu dezinfectant", se arată într-un comunicat al asociației.

Ultimele Stiri
abonare newsletter