Actualitate

INCONȘTIENȚĂ. Clujenii au ieșit la iarbă verde, ignorând sfaturile autorităților. Raed Arafat, apel disperat la distanțare socială

Clujenii au profitat de vremea frumoasă și au ieșit la iarbă verde, în ciuda recomandărilor autorităților privind activitățile în spații publice. Raed Arafat a făcut un apel prin care îndeamnă la evitarea "la maxim" a activităţilor care nu sunt esenţiale.

Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj

"Mai multe persoane au sunat să spună că sunt prea mulţi care au ieşit la plimbare şi la grătare, fiind vremea frumoasă. În această perioadă rămânerea acasă şi evitarea activităţilor care pot să vă expună şi să expună familiile voastre este extrem de importantă", a scris Raed Arafat pe Facebook.

El atrage atenţia că "virusul nu se vede, nu se simte şi nu are gust ca să poată fi evitat".


"Acesta se evita numai prin măsurile de izolare şi distanţare socială. Evitaţi expunerea persoanelor vârstnice din familiile dumneavoastră la acest risc printr-un comportament responsabil. Vă rog mult, evitaţi la maxim activităţile care nu sunt esenţiale în aceasta perioadă!", a adăugat şeful DSU.

Clujenii au profitat de vremea bună și au ieșit la iarbă verde, neținând cont de sfaturile autorităților pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu coronavirus.

Ultimele Stiri
abonare newsletter