Actualitate

VIDEO. Centrul Clujului a devenit pustiu. Boc: "Vă mulțumesc că ați înțeles să respectați măsurile"

Primarul Clujului, Emil Boc, a postat un clip video pe pagina sa de Facebook, adresându-le clujenilor mulțumiri pentru faptul că respectă recomandările autorităților și stau acasă.

Edilul le-a adresat în special seniorilor rugămintea de a evita deplasările și de a păstra distanța socială.

"Vă mulțumesc pentru faptul că cei mai mulți dintre dumneavoastră ați înțeles să respectați recomandările și măsurile impuse de autoritățile publice pentru împiedicarea răspândirii COVID-19 (Coronavirus)!! Rog, în special persoanele vârstnice, să evite deplasările care nu sunt necesare și să păstreze distanța socială", a declarat Emil Boc.


Imaginile de mai jos au fost surprinse în cursul zilei de joi. În video se poate observa cum, în stațiile aglomerate din oraș, Poliția Locală restricționează accesul în autobuz în limita locurilor disponibile cu respectarea distanței sociale.

"Este extrem de important, pentru sănătatea fiecăruia dintre noi, să respectăm cu strictețe recomandările și regulile comunicate de instituțiile oficiale ale Statului Român. Doar prin colaborare, responsabilitate și solidaritate vom putea depăși acestă perioadă dificilă, fără precedent, în care ne aflăm", a spus Boc.


 

abonare newsletter