Actualitate

VIDEO: Incendiu MASIV în Someșeni. Fumul este vizibil de la câțiva kilometri

Incendiul a izbucnit în această după-masă, în zona Someșeni. Pompierii se află la fața locului și luptă pentru stingerea flăcărilor.

UPDATE: Focarele care au cuprins vegetația de lângă băile Someșeni au fost stinse. Au acționat trei autospeciale pentru stins incendii timp de două ore. Pompierii au reușit să evite propagarea flăcărilor la câteva autovehicule parcate în apropierea stufărișului și la celelalte obiective din apropiere. Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment. Cauza probabilă este in curs de cercetare.

Potrivit informațiilor ISU, este vorba despre un incendiu de vegetație uscată, anunțat în jurul orei 18.40. La locul incendiului acițonează două autospeciale pentru a stinge flăcările care au cuprins vegetația și trestia uscată din zona băilor Someșeni. Se acționează pentru a localiza focarele și pentru a proteja mai multe hale din apropiere.


"Deocamdată echipajele de pompieri lucrează pentru a proteja obiectivele din zonă și au reușit limitarea propagării flăcărilor", au adăugat reprezentanții ISU Cluj.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter