Actualitate

Evenimentele Operei Naționale din Cluj SUSPENDATE, pentru a preveni infecția cu CORONAVIRUS

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Cluj nu a autorizat niciun spectacol al Operei Naționale din Cluj-Napoca pentru luna martie.

DSP INTERZICE toate evenimentele Operei Naționale din Cluj-Napoca DSP INTERZICE toate evenimentele Operei Naționale din Cluj-Napoca

Opera Națională Română din Cluj-Napoca suspendă spectacolele lunii martie 2020:  „Carmina Burana” de C. Orff (11.03.2020), „Turandot” de G. Puccini (15.03.2020), „Boema” de G. Puccini (18.03.2020), „Bal mascat” de G. Verdi (20.03.2020), „Maria de Buenos Aires” de A. Piazzolla (29.03.2020)  și proiectul educativ „Să descoperim Opera și tainele ei!” (30.03.2020).

„Această decizie a fost luată în urma consultării Direcției de Sănătate Publică, aceasta neautorizând desfășurarea acestor spectacole, în calitate de organ abilitat să aprobe organizarea tuturor evenimentelor publice pe raza județului Cluj, în funcție de o serie de parametri: natura evenimentului, numărul participanților, grupa de vârstă a acestora, posibili factori de risc șa. Opera Națională Română din Cluj-Napoca respectă obligațiile, recomandările și demersurile aferente lor, ca fiind o măsură de prevenție, pentru siguranța publicului spectator și a personalului instituției noastre”, au transmis reprezentații Operei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter