Actualitate

Adevărul despre semințele prăjite de floarea soarelui! Ce se întâmplă dacă mănânci semințe des

Efectele consumului de semințe prăjite de floarea soarelui: ce se întâmplă în organismul tău atunci când le mănânci. Când devin semințele toxice.

Semințele de floarea soarelui sunt extrem de populare în rândul românilor. Potrivit unorr statistici, românii consumă anual peste 15.000 de tone de semințe și sunt pe locul doi în lume la acest capitol, după spanioli.


România stă bine și la producția de semințe de floarea soarelui: anual se fac peste două milioane de tone, adică un sfert din cantitatea produsă în întreaga Uniune Europeană.


Puțini știu însă ce efecte toxice poate avea consumul de semințe prăjite de floarea soarelui. Semințe prăjite de floarea soarelui: când devin semințele toxice

Modalitatea preferată a românilor de preparare a semințelor de floarea soarelui este prăjirea și sărarea lor. Însă puțini știu că tocmai acest lucru face ca semințele să devină toxice.


Află aici ce pericol neștiut stă în semințele prăjite de floarea soarelui.

Etichete: Sare toxica sanatate
abonare newsletter