Actualitate

Bani de la județ pentru cultură, sport și culte. 2,2 mil. pentru biserici în pragul alegerilor!

Consiliul Județean Cluj oferă peste 5 milioane de lei, finanțare nerambursabilă, pentru programe din sfera tineretului şi activităţilor socio-educaţionale, a sportului, culturii și cultelor religioase.

Depunerea cererilor de finanțare se poate face până în ziua de luni, 16 martie, ora 12, la Registratura Consiliului Județean Cluj. Regulamentul de acordare a finanțărilor nerambursabile poate fi consultat accesând pagina oficială de web a Consiliului Județean, secțiunea Cereri de finanțare.

Cea mai mare sumă alocată de forul administrativ județean se adresează unităților aparținând cultelor religioase recunoscute legal, cărora le-a fost repartizată suma de 2.200.000 de lei. De asemnea, Consiliul Județean Cluj alocă 1.700.000 de lei pentru susținerea structurilor sportive, 600.000 de lei pentru acțiunile organizate în domeniul cultural și încă 600.000 de lei pentru proiectele din sfera tineretului și a activităților socio-educaționale.


În ceea ce privește formularele - tip ce trebuie completate, documentele ce vor trebui anexate în sprijinul cererilor de finanţare, precum şi alte reguli instituite prin regulamentele specifice, entităţile interesate pot consulta aceste documente și prevederi prin accesarea paginii web a Consiliului Judeţean Cluj, secţiunea Cereri de finanțare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter