Actualitate

Accident la Feleacu. O mașină și o autoutilitară s-au ciocnit, cinci persoane implicate

Un accident rutier a avut loc marți, pe DN 1, pe raza localității clujene Feleacu.

Accident la Feleacu. Un autoturism și o autoutilitară s-au ciocnit, cinci persoane implicate, sursă foto: ISU Cluj Accident la Feleacu. Un autoturism și o autoutilitară s-au ciocnit, cinci persoane implicate, sursă foto: ISU Cluj

Potrivit ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate ca urmare a evenimentului rutier produs în jurul orei 11:20. Pompierii sosiți la locul intervenției au găsit două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea.

Conform pompierilor clujeni, cinci persoane au fost consultate de către echipajul SAJ, iar o femeie de circa 30 de ani a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Se pare că victima ar fi suferit un traumatism la nivelul umărului.


Conform IPJ Cluj, un conducător auto în vârstă de 57 de ani, din Câmpia Turzii, în timp ce se îndrepta spre Cluj-Napoca, neasigurându-se, a virat de pe banda 1 a DN 1 pentru a întoarce, moment în care a fost lovit lateral de un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din Câmpeni, județul Alba, care circula de asemenea spre Cluj-Napoca, pe banda 2.

„În urma impactului, a rezultat rănirea unei pasagere spate-dreapta, de 32 de ani, din județul Alba, din autoturismul condus de conducătorul auto din Câmpeni. Din primele informații, ar fi suferit leziuni ușoare. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negative”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter