Actualitate

Un șofer care a lovit mortal un biciclist, găsit la Caracal cu sprijinul criminaliștilor clujeni

Un şofer care a lovit cu maşina un bărbat din localitatea Fălcoiu, judeţul Olt, apoi a fugit de la locul accidentului, a fost identificat de oamenii legii cu ajutorul criminaliştilor din Cluj.

Un șofer care a lovit mortal un biciclist, găsit la Caracal cu sprijinul criminaliștilor clujeni, sursă foto: The New York Times Un șofer care a lovit mortal un biciclist, găsit la Caracal cu sprijinul criminaliștilor clujeni, sursă foto: The New York Times

Potrivit IPJ Olt, accidentul s-a produs în noaptea de marți. Un bărbat de 54 de ani, din Fălcoiu, care împingea o bicicletă, a fost lovit de o maşină. Din nefericire, victima a murit, iar şoferul a fugit.

Accidentul a fost înregistrat de o cameră de supraveghere din zonă, iar oamenii legii din Olt au trimis imaginile criminaliştilor din Cluj care, cu ajutorul unui program performant, au reuşit să identifice maşina şi şoferul.


Ulterior, acesta a fost găsit, vineri, în Caracal. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani, din oraşul Eforie, judeţul Constanţa, bănuit de producerea accidentului. Acesta este cercetat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter