Actualitate

Dovleac uriaş, premiat la Gherla

<p /><img src="documente/stories/10_octombrie/11_ziua/06-fotorecolta.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Gherla a fost gazda unui dovleac de 77 kg în cadrul Zilei recoltei 2011.

Vineri 7 octombrie, Primăria municipiului Gherla a organizat Ziua recoltei 2011, în Piaţa Agroalimentară a oraşului, unde au participat cei mai valoroşi producători agricoli din Gherla şi din împrejurimi.

La eveniment au participat numeroşi locuitori ai oraşului. Spectacolul a debutat cu un concert al Fanfarei Municipiului Gherla şi a continuat cu festivitatea de premiere a fermierilor care au avut în acest an recolte foarte bune, pe acordurile muzicii populare a Ansamblului Folcloric Ardealul, ambele formaţii fiind ale Casei de Cultură din Gherla.


Atenţia gherlenilor a fost atrasă de cel mai mare dovleac din Piaţa Agroalimentară şi cu siguranţă printre cei mai mari din ţară, ce cântăreşte 77 de kg şi care îi aparţine lui Macarie Crăciun, din comuna Bonţida. De asemenea, au mai fost acordate premii pentru cel mai frumos spanac, cele mai frumoase flori, cea mai frumoasa salată, cele mai frumoase roşii, cea mai frumoasă ceapă şi cele mai frumoase gogonele, cea mai frumoasă fasole, cea mai gustoasă miere de albine etc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter