Actualitate

Pentru fiecare 10 luat de studenți în sesiune, o facultate din Cluj va planta câte un copac

Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării a venit cu o propunere inedită pentru această sesiune.

Reprezentanții facultății au anunțat că pentru fiecare notă de 10 pe care studenții o vor lua în această sesiune, se angajează să planteze câte un copac. Astfel, dacă un student va lua, spre exemplu, la trei examene nota maximă, vor fi plantați trei copaci.

„Depunem eforturi pentru a ne asigura că avem un impact minim asupra mediului înconjurător, că amprenta de carbon a întregii comunități este cât mai mică posibil. Valorile noii generații sunt și valorile noastre. Suntem conștienți că mai avem lucruri de îmbunătățit, dar împreună suntem siguri că vom ajunge acolo unde ne dorim cu toții. Pentru a vă răsplăti eforturile depuse în această sesiune de examene, chiar dacă răsplata o regăsiți în voi, în felul în care vă dezvoltați și în viitorul pe care vi-l oferiți, am decis ca pentru fiecare 10 luat de voi să plantăm un copac. Dacă ați luat 3 de 10 în această sesiune, vom planta 3 copaci. Dacă ați luat 5 de 10 în această sesiune, vom planta 5 copaci. S.a.m.d. Tot ce trebuie să faceți este să ne aduceți dovada notelor, iar apoi noi ne ocupăm de restul”, au transmis reprezentanții FSPAC.

Ultimele Stiri
abonare newsletter